Salgsbetingelser

Priser og betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift på 25%, dersom ikke annet er oppgitt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.


NB! Ved kampanjer er kunden selv ansvarlig for å legge inn tilhørende rabattkode for å få det prisavslaget som gjelder for kampanjen.


Personopplysninger

sannergaten-skotoymagasin.myshopify.com behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.


Frakt og levering

Fra 129kr


Vår ordrebehandlingstid er for tiden 0-2 virkedager. Det vil si tiden det tar fra vi har mottatt ordren din, til den er ferdig pakket og klar for henting av Bring. Periodevis kan det oppstå ekstra stor ordreinngang, og vi vil trenge en virkedag ekstra.

Vi sender varene med Bring når ordren din inneholder varer som er for store til å sendes til postkassen. Du vil da motta sporingsnummer i en separat e-post. Når Bring har hentet pakkene hos oss, vil de bruke 1-3 virkedager på å få pakken frem til midt-, sør-, vest- og østlandet. Bor du langt nord må du beregne 3-4 virkedager.


Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid vil du få beskjed pr. telefon eller mail. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve å hjelpe deg.


Levering av varer direkte fra vår butikk
Vi holder til i Sannergaten 8, 0557 Oslo. Under våre åpningstider er det alltid noen der som kan hjelpe deg om du heller vi ta turen innom!


Vi kan nås på telefon 22 35 10 55 eller e-post: post@sannergatensko.no


Retur og angrerett

Retur og angrerett fungerer i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett av ubrukte produkter i originalemballasjen. Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet. Kjøper er ansvarlig for at returvarene når oss i uskadet stand. Sørg derfor for å pakke produktene forsvarlig inn. Dersom vilkårene for angreretten oppfylles, vil oppgjør for returnerte varer overføres til oppgitt kontonummer. For å spare miljøet, ligger ikke angrerettskjema i pakken du mottar. Det ligger i mailen du mottar når din ordre er blitt sendt.


Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten kostnad for deg. Ta da kontakt med vår kundeservice på post@sannergatensko.no Husk å ha ditt ordrenummer tilgjengelig når du kontakter oss.


Returadressen

Sannergaten 8, 0557 Oslo
NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer


Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid ta kontakt med oss. Vi erstatter med nytt produkt, eller gir pengene tilbake. Ved reklamasjon krediteres dette av sannergaten-skotoymagasin.myshopify.com.
Ved spørsmål i forbindelse med din ordre, send en e-post til


post@sannergatensko.no


Mailen må inneholde ditt ordrenummer og kundenummer.


Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!


Informasjon om selskapet

Sannergaten-skotoymagasin.myshopify.com
Foretaksnummer: NO930534757MVA


Post- og besøksadresse

Sannergaten 8
0557 Oslo

Vi i Sannergaten Skotøymagasin ønsker deg en hyggelig handel!